Spatiu publicitar
ALEGETI DIN CATEGORIILE
448 de anunturi in 30 categorii
 
 
01

Imobile

226 anunturi
 
 
 
 
02

Terenuri, Locuri De Casa

46 anunturi
 
 
 
 
03

Spatii Comerciale

23 anunturi
 
 
 
 
04

Dotari Spatii Comerciale

1 anunturi
 
 
 
 
05

Uz Casnic

21 anunturi
 
 
 
 
06

Mobilier

21 anunturi
 
 
 
 
07

TV - Audio - IT - Telefoane

2 anunturi
 
 
 
 
08

Sport - Hobby

7 anunturi
 
 
 
 
09

Instrumente Muzicale

0 anunturi
 
 
 
 
10

Auto - Moto - Velo

11 anunturi
 
 
 
 
11

Piese De Schimb

0 anunturi
 
 
 
 
12

Garaje

0 anunturi
 
 
 
 
13

Plante Flori

2 anunturi
 
 
 
 
14

Animale

5 anunturi
 
 
 
 
15

Agricole

13 anunturi
 
 
 
 
16

Oferte Cereri Gratuite

3 anunturi
 
 
 
 
17

Pierderi

1 anunturi
 
 
 
 
18

Evenimente

0 anunturi
 
 
 
 
19

Servicii - Meditatii

13 anunturi
 
 
 
 
20

Locuri de munca

22 anunturi
 
 
 
 
21

Afaceri

1 anunturi
 
 
 
 
22

Imprumuturi

1 anunturi
 
 
 
 
23

Bijuterii - Accesorii

0 anunturi
 
 
 
 
24

Imbracaminte

0 anunturi
 
 
 
 
25

Articole Pentru Copii

2 anunturi
 
 
 
 
26

Medicale

2 anunturi
 
 
 
 
27

Materiale - Utilaje Constructii

5 anunturi
 
 
 
 
28

Masini - Utilaje, Scule - Unelte

7 anunturi
 
 
 
 
29

Diverse

13 anunturi
 
 

Prețuri:

 

Termeni si conditii

Termenii "vandsicumpar.com", „Vand si Cumpar”, "site-ul", „site”, "noi", "compania" reprezinta firma S.C. ZORA ZONE S.R.L. si serviciile sale oferite prin acest site.

Termenul "Utilizatorul" reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul vandsicumpar.com, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

SC Zora Zone SRL

Societatea comerciala S.C. Zora Zone S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Arad, str. Poetului nr. 1/c bloc R10 ap 43 , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Arad, sub nr. J2/747/2015, CUI 34759596, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numar registru general 0011488, telefon: 0756903108, e-mail: contact@vandsicumpar.com.

Folosirea vandsicumpar.com

Acceptarea conditiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe vandsicumpar.com. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Vandsicumpar.com isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament fara notificari sau instiintari prealabile, precum si tarifele de acces la serviciile siteu-lui. Utilizarea serviciilor oferite de vandsicumpar.com reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari.

Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

Descrierea serviciilor

Vandsicumpar.com este un Site de anunturi online, unde se pot publica anunturi din diverse domenii si se pot cauta produse/servicii prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.

Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa vandsicumpar.com isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.


Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs. Site-ul are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Dreptul de autor

Informatiile publicate pe vandsicumpar.com apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al S.C. Zora Zone S.R.L., care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand se posteaza materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acordati catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.

Limitarea raspunderii

In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:

 • erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului;
 • vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul utilizatorului la site-ul si serviciile noastre;
 • eventuale defectiuni care impiedica accesul la Internet;
 • eventuale erori de orice natura datorate intreruperi sau pierderea conexiunii;
 • eventualele nemultumiri legate de functionarea site-ului sau legate de continutul bazei de date;
 • orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;
 • orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.

Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente de pe raza teritoriala a Municipiului Arad.

Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE

Adaugarea anuntului si cautarea de anunturi pe vandsicumpar.com se va face tinand cont de urmatoarele reguli:

Două anunțuri / categorie

Aveti voie sa postati 2 anunturi în aceeasi categorie!

Un singur bun/serviciu

Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu. Fiecare bun/serviciu trebuie incadrat la categoria corespunzatoare.

Categoria corecta

Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul vandsicumpar.com.

Nu sunt acceptate anunturile din urmatoarele categorii sau altele de acest gen:

 • produse etnobotanice si droguri.
 • produse cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
 • alcool si bauturi alcoolice.
 • tigari si produse pe baza de tutun.
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni.
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana.
 • bunuri inexistente.
 • animale pe cale de disparitie.
 • produse contrafacute sau ilegale.
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde).
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma.
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante.
 • organe umane.
 • arme din categoria armelor şi muniţii letale/neletale (arme militare, arme de vânătoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colecţie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuţite, şişuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bâte, măciuci şi bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Utilizatorului ii este interzis:

 • sa publice sau sa posteze materiale care contin virusi informatici sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmita in alt mod orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

Descriere

Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe vandsicumpar.com. Imaginea nu trebuie sa faca direct trimitere catre o firma, sa fie imagine tip catalog/revista, sa contina numai informatii despre vanzator (numar telefon, adresa e-mail, website) sau altele de acest gen.

Pret

Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completeaza in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explica in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.

Produse originale

Toate bunurile trebuie sa fie originale, certificate de catre persoana care posteaza anuntul. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

Servicii

Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

Imagini

Prin incarcarea imaginilor pe vandsicumpar.com garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.

Animale

Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

Caracterul anuntului

Orice anunt cu caracter pornografic poate fi postat si vizualizat doar de persoanelor care au implinit varsta de 18 ani. Daca nu ati implinit aceasta varsta va este interzis sa postati/vizualizati anunturi cu caracter pornografic.

De asemenea orice anunt cu caracter obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare sau orice anunt care contravine legiilor din Romania nu va fi publicat pe vandsicumpar.com. Daca totusi anuntul ajunge sa fie postat utilizatorul este singurul raspunzator de continultul anuntului, de materialele pe care le posteaza si de consecinta va raspunde ca atare.

Anunturi discriminatorii

Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe vandsicumpar.com. Daca totusi anuntul ajunge sa fie postat utilizatorul este singurul raspunzator de continultul anuntului, de materialele pe care le posteaza si de consecinta va raspunde ca atare.

Politica de confidentialitate

SC Zora Zone S.R.L in calitate de autor, proprietar, administrator al Site-ului, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea adaugarii unui anunt online.

Compania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul Site-ului, prin completarea formularului de adaugare a unui anunt online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Zora Zone S.R.L in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

SC Zora Zone S.R.L se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Informare privind protecţia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice vandsicumpar.com are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorul le furnizează.

Refuzul utilizatorului de a furniza datele echivaleaza cu neacceptarea prezentului regulament si prin urmare utilizatorul nu va putea folosi serviciile Site-ului. Utilizarea serviciilor oferite de vandsicumpar.com reprezinta acordul dumneavoastra asupra inregistrari si folosirii datelor utilizatorului de catre vandsicumpar.com.

Datele pe care utilizatorul le furnizeaza au ca scop reclama, marketing si publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată, reprezentanţii legali ai persoanei vizate, împuternicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor si dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de corespondenta a firmei S.C. Zora Zone S.R.L.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Colectarea datelor

SC Zora Zone S.R.L colectează date personale identificabile în momentul în care dumneavoastră vă înregistraţi pentru realizarea unui cont.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC Zora Zone S.R.L le poate utiliza in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing
 • informatii despre promotii prin telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC Zora Zone  S.R.L

 

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI SI CONDITII, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE SI NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

Anunturile care nu respecta regulile de mai sus nu vor fi publicate pe acest site. Incalcarea prezentului Regulament se pedepseste prin blocarea accesului la publicarea anunturilor.

 
Spatiu Publicitar
Spatiu Publicitar
Spatiu Publicitar