Acord de confidențialitate

/ Acord de confidențialitate

SC Zora Zone S.R.L in calitate de autor, proprietar, administrator al Site-ului, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea adaugarii unui anunt online.

Compania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul Site-ului, prin completarea formularului de adaugare a unui anunt online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Zora Zone S.R.L in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. SC Zora Zone S.R.L se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Informare privind protecţia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice vandsicumpar.com are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorul le furnizează.

Refuzul utilizatorului de a furniza datele echivaleaza cu neacceptarea prezentului regulament si prin urmare utilizatorul nu va putea folosi serviciile Site-ului. Utilizarea serviciilor oferite de vandsicumpar.com reprezinta acordul dumneavoastra asupra inregistrari si folosirii datelor utilizatorului de catre vandsicumpar.com.

Datele pe care utilizatorul le furnizeaza au ca scop reclama, marketing si publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată, reprezentanţii legali ai persoanei vizate, împuternicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor si dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de corespondenta a firmei S.C. Zora Zone S.R.L.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Colectarea datelor

SC Zora Zone S.R.L colectează date personale identificabile în momentul în care dumneavoastră vă înregistraţi pentru realizarea unui cont.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC Zora Zone S.R.L le poate utiliza in urmatoarele scopuri:

  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing
  • informatii despre promotii prin telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC Zora Zone S.R.L

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI SI CONDITII, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE SI NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

Anunturile care nu respecta regulile de mai sus nu vor fi publicate pe acest site. Incalcarea prezentului Regulament se pedepseste prin blocarea accesului la publicarea anunturilor.